GB

Astrologie

Ervaar je horoscoop in een astrologische systeemopstelling!

Een geboortehoroscoop is een plaatje van de stand van de zon, de maan en de planeten op het moment dat je geboren werd. De astrologie gaat er van uit dat er een verband bestaat tussen de stand van de planeten en de mogelijkheden die je als mens hebt om je leven vorm te geven.

Ik gebruik de inzichten vanuit de astrologie vooral als archetypisch kompas. Op basis van je geboortehoroscoop of jullie relatiehoroscoop kun je zelf ervaren in een systeemopstelling welke dynamiek er speelt. Waar mogelijkheden zitten om je te ontwikkelen, waar energie gelekt wordt en in welke richting je waarschijnlijk blijer en tevredener wordt.

We onderzoeken hoe archetypische astrologische bronnen zich tot elkaar verhouden in jouw horoscoop plaatje en hoe dat zichtbaar wordt in je dagelijkse realiteit.  We kijken wat er gebeurt als je aandacht geeft aan de kwaliteit van de relaties tussen bv Mars ( focus op eigen belang en positie ) en Venus ( focus op andermans belang en  positie) of Jupiter ( focus groeien en avontuur) en Saturnus ( focus beperken en structureren).

Je hoeft geen kennis van astrologie te hebben. Het consult is inclusief het maken van een geboortehoroscoop of relatiehoroscoop.

Een consult duurt 90 minuten en kost € 70

 

 

 

See agenda.

http://www.hartelust.org