GB

VLAM Love Lounge

Aandacht van voor door mannen

Een VLAM zondagmiddag bijeenkomst is een plek in de Achterhoek om samen met andere mannen te bewegen, te mediteren, het hart te luchten, te luisteren, te experimenteren, plezier te hebben, contact te maken, te masseren, aangeraakt te worden en aan te raken op een liefdevolle, respectvolle manier.

De VLAM bijeenkomst is sinds juni 2014 een Achterhoekse variant van de Love Lounge * bijeenkomsten die door de Authentic Eros en the Village/ Stretch gemeenschap in o.a. Berlijn, Hamburg en Keulen zijn opgezet om een netwerk van homo, bi en transgender mannen te onderhouden.
De VLAM bijeenkomsten zijn een initiatief van John Wokke en Roef Mensink. Het initiatief ontstond uit de behoefte van John en Roef aan een tantra werkplaats met gelijkgestemde mannen in het oosten van Nederland.

Mannen die mee gedaan hebben aan workshops of opleidingen in de traditie van Authentic Eros en bv Body Electric, Gay tantra of Gay Love Spirit zijn van harte welkom.
Ook als je niet ervaren bent in massages, meditaties, lichaamswerk en tantra kun je mee doen. Kom dan in elk geval met een open, onderzoekende instelling. Elke middag wordt zorgvuldig opgebouwd en we dragen met zijn allen zorg voor een veilige omgeving. Er kunnen 16 mannen meedoen aan een VLAM bijeenkomst.

Het programma heeft een basis structuur en wordt voorbereid door 1 van de deelnemers. Bovenal wil de bijeenkomst een bedding bieden voor de wensen van de aanwezige mannen aan stilte, beweging, aandacht, aanraking en luisterend oor op dat moment.

Vaak terugkerende programmaonderdelen :
•    Kennismaak rituelen
•    Hartcirkel (vertellen wat je op je hart hebt)
•    Meditatie in diverse vormen
•    Adem- en lichaamswerk
•    Massage uitwisseling

Het programma loopt van 12.00 tot 16.00 uur.  Vanaf 11.30 uur is er thee en koffie. Tussen 16.00 tot 17.00 uur is er een kop soep.

Inschrijven per e-mail.

* De naam Love Lounge verwijst naar een hoek met kussens, matten en dekens bij de Authentic Eros workshops. Als je even niet mee wilt doen in het programma en toch aanwezig wilt blijven in de ruimte kun je je daar terugtrekken. Bij jezelf zijn. In de Love Lounge.

 

Data : zie de agenda.

Terug naar boven